maanantai 25. heinäkuuta 2016

Meidän koti

Kävimme eilen tekemässä vuokrasopimuksen uuteen kotiimme. Koti on 9m2 isompi kuin meidän nykyinen asunto ja sijaitsee loistavalla sijainnilla: lähellä keskustaa, kävelymatkan päässä miehen yliopistolta ja alue tuntuu rauhalliselta. Kauppa ja leikkipuisto aivan vieressä. Uudessa kodissa on lasitettu parveke ja sauna sekä vaatehuone, joita ei meidän nykyisestä asunnosta löydy. Asunnon pohjaratkaisu on käytännöllinen ja asunnossa on paljon hyvää. Liekö sitten vain jännistys, joka nyt mieltä painaa vai paikkakunnan muutos, mutta jollain tapaa voisin sanoa pitäväni enemmän tästä nykyisestä asunnosta. Tästä asunnosta, johon en millään olisi halunnut muuttaa, joka näytti kämäiseltä ja hyvin "eiliseltä".

Tämä meidän nykyinen asunto on kaupungin vuokrakolmio ja tässä on loistava pohjaratkaisu! Täydellisesti tilaa, avara, mutta ei hukkaneliöitä. Asumishistoriamme jää tässä asunnossa lyhyeksi, mutta tämä asunto on tuntunut ehkä eniten kodilta kuin mikään muu asunto täällä pääkaupunkiseudulla. Tässä se on, puolen vuoden kotimme.

Pohjakuva erittäin suuntaa antava.

Eteinen
Käytävä eteisestä olohuoneeseen. Aivan loistava vaunuparkkisyvennys!

Kurkkaus Epen huoneeseen. Lisää Epen huoneesta löydät täältä.
Meidän makuuhuone.

Olohuone.

Keittiö. Ilmapallot jääneet miehen kouluunpääsyjuhlinnoista.
Tässä asustamme vielä noin kuukauden päivät, sitten muuttorekka ajelee muutaman sadan kilometrin päähän ja katsotaan saadaanko seuraavasta asunnosta meidän näköistä. Onneksi koti on siellä missä rakkaat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti